! НОВО ! - От месец Април 2013 година имаме котли, включени в предварително одобрения списък с оборудване по "Програма за енергийна ефективност и зелена икономика". При нас ще намерите одобрените видове котли на пелети Козлусан (Kozlusan) Thermokoz.

Козлусан (Kozlusan)

козлусан-kozlusanФирма Козлусан (Kozlusan) е създадена в област Маниса , Турция през 1978г. Започва дейността си с производство на селскостопански машини. Производството и в момента се осъществява на 10 000m2 закрита работна площ и 5 000м2 открита площ. За фирмата в момента работят 70 души персонал , които постоянно се грижат за високото качество и широкия обхват от дейности на Kozlusan. 

През 2000 г. компанията навлиза в четвърта група на топлофикационния сектор. Котлите на твърдо гориво на Kozlusan се използват в заводи, оранжерии, птицеферми и системи за топло въздушно отопление , както и за едноетажни сгради и жилищни блокове. В момента козлусан произвежда котли на твърдо гориво с капацитет 10 000 ккал / ч до  1000000 ккал / ч капацитет , като има както напълно автоматизирани котли така и полуавтоматични котли на твърдо гориво. Благодарение на качественото производство и конкурентна цена продуктите на Kozlusan се изнасят и за останалите страни от Европейския съюз.

Last Updated on Sunday, 25 August 2013 08:56

Контакти

Джейтерм ЕООД

Изпрати запитване

Полетата с * са задължителни

Вие сте тук: Блог - котли на пелети