! НОВО ! - От месец Април 2013 година имаме котли, включени в предварително одобрения списък с оборудване по "Програма за енергийна ефективност и зелена икономика". При нас ще намерите одобрените видове котли на пелети Козлусан (Kozlusan) Thermokoz.

Централното отопление

Какви са основните предимства на централното отопление ?

Защо да изберем уред за централно отопление?
Повечето хора днешно време предпочитат простото решение на проблема с отоплението зимно време - инсталирането на климатична система, която с натискането на едно копче се пуска и спира. За жалост повечето климатични системи, се развалят често и отоплението чрез въздушно течение не създава така уют, както при отоплителните уреди като котли, камини печки и други.

Други предимства на централното отопление в дома ви е, че всичките стаи и помещения са еднакво отоплени и така още повече се пести от инвестиция на отоплителни уреди за всяка една стая/помещение.

Уредите за централно отопление - примерно котлите са един подходящ вариант, чрез който можете да отопляте изцяло и много по-икономично вашата къща, дом или офис.

Ето няколко основни причини поради които е по-добре да изберете уред за централно отопление пред алтернативните средства за отопление.

Last Updated on Wednesday, 11 September 2013 21:56

Контакти

Джейтерм ЕООД

Изпрати запитване

Полетата с * са задължителни

Вие сте тук: Блог - котли на пелети